kom Leren Academie

Onze leerlingen zijn de volwassenen van de toekomst. We willen hen voorbereiden op de wereld van morgen. Daarom is het belangrijk dat we ons blijven ontwikkelen en dat we onze kennis delen. Door te professionaliseren, kunnen we de kwaliteit van ons onderwijs borgen en verbeteren. Binnen Stichting kom Leren hebben we daarom de kom Leren Academie ontwikkeld. 

 

Onze Academie biedt verschillende soorten opleidingen. In de kwaliteitskring delen we elkaars ervaringen rondom een maatschappelijk thema. Door actieve participatie leren we van en met elkaar. In een refereerbijeenkomst bevorderen we inhoudelijke uitwisseling en creëren we verdieping. Verder worden inspirerende workshops, interactieve cursussen en trainingen, intervisie, een online academie en een professionele leefgemeenschap waarin we samen werken aan het verbeteren van een gemeenschappelijk onderwijsthema aangeboden.

 

Wil je meer weten over onze Academie neem dan contact op met één van de coördinatoren: Peter Otermans of Anouk Husson. Zij zijn bereikbaar per e-mail: p punt otermans apestaart kom-leren punt nl of a punt husson apestaart kom-leren punt nl

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren