Bereikbaarheid Bestuursbureau
2 oktober 2020

Gesloten voor fysiek bezoek

Gezien de aangescherpte maatregelen ter bestrijding van het coronavirus en in het bijzonder rondom thuiswerken kent het Bestuursbureau momenteel een afgeslankte bezetting, en is vooralsnog voor externen gesloten. Al onze medewerkers werken met ingang van woensdag 30 september jongstleden vanuit huis, tijdens de reguliere kantoortijden blijven zij uiteraard per e-mail bereikbaar. 

 

Telefonische bereikbaarheid

Middels het reguliere telefoonnumer 043-4100300 blijven wij tijdens de gebruikelijke kantoortijden ook telefonisch bereikbaar. Middels een doorschakeling komt u automatisch bij een van onze medewerkers terecht. Mocht uw oproep niet tijdig worden beantwoordt spreek dan een duidelijk voicemailbericht in (naam, telefoonnummer en wie u wenst te spreken). U wordt dan zo spoedig mogelijk door de betreffende medewerker teruggebeld. 

 

College van Bestuur

Het College van Bestuur alsmede de overige medewerkers van het Bestuursbureau zijn voor alle personeelsleden van kom Leren (medewerkers van het Bestuursbureau, directeuren en leerkrachten van onze scholen) uiteraard ook mobiel bereikbaar.

 
 
 
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren