Over kom Leren

Stichting kom Leren heeft negentien basisscholen in de regio Maastricht-Heuvelland. 
Wij staan samen voor goed onderwijs en zoeken voortdurend naar verbetering en innovatie.
Daarbij houden we oog voor de talenten van medewerkers en

helpen ze als professional te groeien en bloeien.

 
Bestuursbureau is verhuisd!

Na lang wachten is het grote moment dan toch eindelijk aangebroken. Met ingang van 1 juli is het Bestuursbureau van St. kom Leren bevestigd in een prachtig nieuw kantoor. Het nieuwe adres is: Geusseltweg 45C, 6225 XS te Maastricht. Vanaf nu is de vernieuwde 20e locatie van St. kom Leren een feit. Het vaste telefoonnummer van het Bestuursbureau, 043-4100300, blijft hetzelfde. Voor de duidelijkheid tref je hier een plattegrond aan zodat je onze nieuwe locatie gemakkelijk kan vinden. De koffie staat al klaar! ☕

 

 

 

Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2022 (Middelgroot Bedrijf)

Stichting kom Leren mag zich de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2022 (Middelgroot Bedrijf) noemen! Dit werd afgelopen dinsdag 17 mei bekend gemaakt tijdens het partnerevent van Meet the Youngsters in Venlo.

 

Om regionale bedrijven onder jongeren te promoten heeft Meet the Youngsters voor de 7e keer de verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’ georganiseerd. Middels de verkiezing presenteren bedrijven zich aan studerend Limburg en hun omgeving. Dit jaar hebben er meer dan 165 bedrijven meegedaan. 

 

Deze blijk van waardering is vooral een mooie kroon op het werk van onze ruim 470 collega’s. Vol enthousiasme, positiviteit en doorzettingsvermogen staan zij iedere dag opnieuw voor goed onderwijs. Of dat nu voor de klas is of achter de schermen. Deze prijs is voor hen want samen zijn wij kom Leren!

Maar eigenlijk heeft iedereen die werkzaam is in het basisonderwijs of de kinderopvang al de hoofdprijs in de wacht gesleept: zij werken namelijk in de mooiste vakgebieden ter wereld.
 
Wil jij ook werken voor de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg? Check dan www.werkenbijkomleren.nl.

En is het prachtige Zuid-Limburg nou te ver weg voor jou, in heel Nederland zijn besturen voor primair onderwijs en kinderopvangorganisaties op zoek naar nieuwe medewerkers. Kijk dus vooral eens goed rond om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn.


Uiteraard feliciteren wij ook de 2 andere winnaars: KLG Europe (Groot bedrijf) en Appart (MKB).

Werken bij ons

Wil jij werken voor een onderwijsstichting waar je als professional kunt groeien, de arbeidsvoorwaarden goed zijn en je als medewerker écht wordt gezien? Bij kom Leren ben je van harte welkom.

 

Lees meer

Ons strategisch
beleidsplan 2019-2023

Onze missie en visie hebben we verwoord in de drie pijlers: de mens centraal, talentontwikkeling en diversiteit, en de leer- en leefgemeenschap in transitie.

 

Lees meer

Leerkracht stichting kom Leren

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies preferences